Terapia vampir în stomatologie

Publicat la 14.03.2023
Blog › Terapia vampir în stomatologie

Terapia vampir sau Sanakin – cea mai inovativă abordare terapeutică regenerativă pentru tratarea inflamațiilor și afecțiunilor stomatologice.

Utilizând cea mai avansată abordare terapeutică regenerativă, Sanakin, medicii stomatologi beneficiază de posibilitatea de a trata durerea și inflamația cavității bucale într-un mod complet autolog, tehnologia beneficiind de un puternic efect antiinflamator, regenerator și analgezic.
Gingia și osul maxilarului se tratează pur biologic.

Cu ajutorul tehnologiei Sanakin, se obține direct din sângele circulației periferice a pacientului, un ser autolog îmbogățit cu citokine (ACRS), care, odată injectat în țesutul inflamat, deține capacitatea de a activa proprietățile de autovindecare ale corpului.

Cea mai importanta etapă în procesul de obținere a serului bogat în citokine o reprezintă incubarea, deoarece, aici are loc eliberarea, multiplicarea și activarea citokinelor – imunoproteinele valoroase care ajută la vindecarea țesutului. Imediat după incubare, sângele este centrifugat pentru a separa sângele coagulat de serul autolog, îmbogățit cu citokine, obținut în urma incubării.

Beneficiile terapiei vampir în stomatologie, utilizând tehnologia Sanakin

Citokinele prezente în serul injectat, factori de creștere și interleukine antiinflamatorii, sunt esențiale în stoparea durerii și diminuarea inflamației, urmate de declanșarea proceselor regenerative ale organismului.
Comparativ cu alte forme de tratament, Sanakin oferă medicului o posibilitate unică: abilitarea de a trata inflamațiile cavității bucale într-un mod pur biologic și inerent organismului.

Injectarea serului obținut prin utilizarea tehnologiei Sanakin, determină apariția primelor rezultate imediat după injectare, acestea menținându-se pe o perioadă nelimitată.

Indicații terapeutice ale tehnologiei Sanakin în stomatologie

• Parodontoza
• Gingivita
• Ostita acută sau cronică a osului maxilarului
• Ostita reziduală
• Artrita articulației mandibulare
• OCIN (Osteonecroza cavitațională inducătoare de nevralgie)
• Inflamarea articulației temporo-mandibulare

Vrei să afli mai multe despre terapia vampir?

Programează-ți o consultație la specialistul tău de la HEMIS – DENT Clinic, online, ori telefonic:
0741 492 759, 0740 076 448 și 0742 420 788